Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
6. decembra 2023, 13:01
Čas čítania 0:42

Ryanair spúšťa novú linku zo Slovenska. Do obľúbenej dovolenkovej destinácie sa dostaneš z Košíc

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Spoločnosť do destinácie začne lietať od 31. marca.

Novú leteckú linku medzi Košicami a chorvátskym Zadarom spustí spoločnosť Ryanair od 31. marca 2024, informovalo košické letisko a írska letecká spoločnosť.

Spojenie v letnom letovom poriadku bude dva dni v týždni, a to v stredu a nedeľu, lietadlom Boeing 737-800 s kapacitou 189 sedadiel. Let bude trvať približne 90 minút, prvý je plánovaný na budúcoročnú Veľkonočnú nedeľu.

„Vďaka linke do tejto prekrásnej chorvátskej destinácie budú mať obyvatelia Košíc a celej priľahlej spádovej oblasti ešte väčšiu paletu možností na svoje jarné výlety a letné dovolenky,“ uviedla Alicja Wójcik-Golebiowska, zástupkyňa spoločnosti Ryanair pre strednú a východnú Európu a Pobaltie.

Do Zadaru bude spoločnosť lietať do 28. augusta

Letný letový poriadok na linke Zadar – Košice – Zadar bude trvať do 28. augusta 2024. Odlet z východoslovenskej metropoly bude v stredu o 7.55 a v nedeľu o 17.50 h, prílety budú v stredu o 7.30 a nedeľu 17.25 h.

Zriadenie linky vyzdvihol výkonný riaditeľ letiska Košice Thomas Dworschak. „Chorvátsko dlhodobo patrí medzi najobľúbenejšie dovolenkové destinácie Slovákov a som presvedčený o tom, že množstvo dovolenkárov túto novinku uprednostní pred zdĺhavým a únavným cestovaním autom,“ skonštatoval.

Ryanair, lietadlo
Zdroj: TASR/František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia