Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
11. decembra 2023, 6:45
Čas čítania 0:36

Messenger predstavil zásadné novinky. Môžeš zrušiť zobrazenie prečítania správy, povolia aj ich úpravu do 15 minút po odoslaní

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Používatelia aplikácie Messenger sa môžu tešiť na viaceré užitočné novinky.

Používatelia populárnej chatovacej aplikácie Messenger sa môžu tešiť na užitočné aktualizácie. Všetky novinky predstavila spoločnosť Meta na webe.

Po novom budú mať všetky správy a hovory predvolenú funkciu end-to-end šifrovania. Tá je dostupná už od roku 2016 a doposiaľ si ju používatelia mohli vypnúť a zapnúť. Funkcia by mala zabezpečiť ochranu správ a hovorov, ku ktorým bude mať prístup výlučne spoločnosť Meta.

Aktualizáciu dostane aj nenávidené „videné“

Messenger používateľom umožní aj úpravu poslaných správ, avšak iba do 15 minút po ich odoslaní. Aktualizáciu dostane aj nenávidené „videné“. Po novom si budeš môcť nastaviť, či chceš alebo nechceš, aby ostatní videli, že si si správu prečítal. 

Upgrade dostanú aj hlasové správy a posielanie videí a fotiek. Vývojári popri nových ovládacích prvkoch sľubujú aj lepšiu kvalitu odoslaných súborov. Hlasové správy si budeš môcť vypočuť až s dvojnásobnou rýchlosťou a po odchode z chatu počas počúvania sa môžeš vrátiť a pokračovať v počúvaní presne tam, kde si skončil/-a. 

Messenger, správy, úprava
Zdroj: Meta
Domov
Zdieľať
Diskusia