Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
11. decembra 2023, 17:19
Čas čítania 0:28

AKTUÁLNE: Vodičovi v Komárne prišlo nevoľno. Prerazil zábradlie a jeho auto skončilo na streche

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nehoda sa stala pri hraničnom priechode.

Na hraničnom priechode v Komárne dnes 11. decembra spôsobil vodič vo veku 72 rokov dopravnú nehodu tým, že prerazil zábradlie a auto sa spolu so seniorom zrútilo na parkovisko, informujú noviny.sk

Dôchodca počas jazdy údajne upadol do bezvedomia. Keď vychádzal z kruhového objazdu, vyšiel s vozidlom na chodník a tak prešiel skoro 150 metrov. Auto sa snažil zastaviť aj miestny policajt, no vodič nereagoval. Následne auto prerazilo zábradlie a z výšky 8 metrov dopadlo priamo na strechu.

Po páde sa aktivovali všetky airbagy, ale dôchodca utrpel početné zranenia. Na mieste zasahovali aj hasiči, ktorí ho museli z auta ručne vyslobodiť. Senior bol v ohrození života prevezený vrtuľníkom do novozámockej nemocnice. Teraz je jeho stav stabilizovaný. Prípad bude vyšetrovať polícia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia