Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
12. decembra 2023 o 18:31
Čas čítania 0:36

Humenčanka na vianočných trhoch stratila 1 000 eur. Nemohla uveriť, čo sa s nimi stalo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dôchodkyňa z Humenného stratila kapsičku s hotovosťou vo výške 1 000 eur. Po pár dňoch sa stal malý zázrak a peniaze si opäť našli cestu k majiteľke.

Žena z Humenného stratila kapsičku, v ktorej mala tisíc eur. Dva dni ju všade hľadala, ale mala smolu. Keď sa už pomaly zmierila so stratou, stal sa zázrak. Peniaze našiel poctivý nálezca a odovzdal ich polícii, informovala polícia na Facebooku.

Stalo sa to, v čo zúfala 68-ročná žena ani nedúfala. „Prvý decembrový deň poobede vošiel do budovy Obvodného oddelenia PZ v Humennom 33-ročný muž s tým, že na zemi našiel čiernu kapsičku. Možno si mnohí z vás povedia: ‚No a?‘ Nuž, v tej kapsičke bolo 1 000 €,“ priblížili policajti. 

Polícii sa následne podarilo ženu nájsť podľa kamerových záznamov. „Nikto ju nenašiel a myslela som si, že keď som ju stratila v meste na trhoch, tak tie peniaze určite nikdy neuvidím,“ zdôverila sa šťastná žena pre portál noviny.sk„Nemusel ju zaniesť na políciu, veď aká je dnešná doba, ešte takto pred Vianocami. Každé euro sa zíde, bol to veľmi zlatý a čestný človek,“ dodala.

Humenné, peniaze
Zdroj: Collections - get archive, Wikimedia Commons
 
Domov
Zdieľať
Diskusia