Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
13. decembra 2023 o 20:11
Čas čítania 0:34

VIDEO: Policajti natočili naháňačku pri Malackách. Vodič sa zahral na Rýchlo a zbesilo, ale skončil v poli

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodič, ktorý unikal pred políciou, mal dokonca zákaz viesť motorové vozidlo.

Malackí policajti spozorovali 11. decembra v noci vodiča auta značky Volkswagen Golf pri páchaní dopravných priestupkov. Vodič na policajnú hliadku nereagoval a rozhodol sa uniknúť, informujú policajti na Facebooku.

„Policajti muža zákonným spôsobom za využitia výstražného svetelného a zvukového znamenia vyzývali k zastaveniu, vodič však na tieto výzvy nereagoval a vysokou rýchlosťou – v obci približne 120 km/h a mimo obce takmer 160 km/h – unikal,“ píšu policajti.

Muž vysokou rýchlosťou unikal cez niekoľko dedín, kým nezvládol riadenie a autom zišiel z vozovky do poľa, kde zostal stáť. Polícia zistila, že muž má zakázané viesť motorové vozidlo. Vodič odmietol testy na zistenie prítomnosti omamných a psychotropných látok.

„Po vykonaní potrebných úkonov bolo zo strany povereného príslušníka Okresného riaditeľstva PZ v Malackách vznesené obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia 40-ročnému Petrovi L. z okresu Malacky,“ dodali policajti v statuse.

Domov
Zdieľať
Diskusia