Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
20. decembra 2023 o 11:40
Čas čítania 0:34

Veľké zmeny v Markíze: Po 27 rokoch v televízii končí šéf spravodajstva Henrich Krejča

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V televízii pracoval dlhých 27 rokov.

Na poste šéfa spravodajstva a publicistiky TV Markíza po dlhých rokoch končí Henrich Krejča. V televízii pracoval 27 rokov, informuje portál TV Noviny.

„Henrich venoval Markíze na súčasnej pozícii viac ako desať rokov a po uvážlivej diskusii sme sa s Henrichom zhodli, že je ten správny čas posunúť sa ďalej. Henrichovi úprimne ďakujeme a prajeme mu všetko najlepšie v jeho ďalšom pôsobení. S cieľom zabezpečiť plynulý prechod a kontinuitu sme sa dohodli, že u nás zotrvá do konca roka,“ uviedol generálny riaditeľ TV Markíza Peter Gažík.

Už je známe, kto ho na vedúcej pozícii nahradí. Novým šéfom markizáckeho spravodajstva sa stane šéfredaktor spravodajstva TV Nova Michal Kratochvíl. 

„Michalove skúsenosti v televízii a online médiách budú prínosom pri riadení a vedení nášho tímu. Vďaka jeho dlhoročnému pôsobeniu ako šéfredaktora v TV Nova disponuje predpokladmi, ktoré ho predurčujú v tejto novej role uspieť,“ priblížil Peter Gažík.

henrich krejča
Zdroj: Henrich Krejča (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia