Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
3. januára 2024, 8:43
Čas čítania 0:42

Slovenské cesty naplno zasiahli kalamity, dôležitý úsek dokonca uzavreli pre nákladné autá. Pozri si kompletný prehľad

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Niekoľko úsekov je neprejazdných a dokonca sa stali aj dopravné nehody, ktoré obmedzujú plynulosť premávky.

Dopravu komplikuje v stredu ráno na viacerých úsekoch silné sneženie i dážď. Slovenská správa ciest na svojom webe zjazdnost.sk informuje o uzavretí horského priechodu Donovaly pre nákladnú dopravu nad desať metrov dĺžky z dôvodu hustého sneženia.

Pre vozidlá nad desať metrov dĺžky je uzatvorená aj cesta v úseku Tisovec – Červená Skala.
Silné sneženie podľa cestárov obmedzuje viditeľnosť na 50 metrov na sedle Besník. Silný dážď obmedzuje viditeľnosť na 100 metrov v lokalitách Zvolen, Stráže, Hronská Breznica, Vígľaš, Zvolenská Slatina, Banská Bystrica, Stožok, Kremnica, Detva a Dobrá Niva. Na ceste Bystrá – Srdiečko sú povinné snehové reťaze.

Informácie z dopravných servisov 

Zelená vlna RTVS informuje, že úsek Predná Hora – Červená Skala je zasnežený a veľmi ťažko zjazdný. Husto sneží na horských priechodoch Čertovica a Šturec.


Poľadovica je podľa Stella centra v okresoch Žarnovica a Rožňava. Na svojom webe informuje aj o hmle a zníženej dohľadnosti v lokalitách Vajkovce a Ďurďošík, Sečovce, Kráľovský Chlmec, Trebišov, Dargov, Košice a Jelšava.


Zelená vlna informuje aj o nehode na výjazde na D2 z Lozorna na Bratislavu, kde sa zrazili dve osobné autá v zákrute.

Domov
Zdieľať
Diskusia