Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
5. januára 2024 o 11:01
Čas čítania 0:37

Robert Fico si kúpil byt na lukratívnej adrese v Bratislave. Ceny nehnuteľností sa tam šplhajú do závratných výšok

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Premiér Robert Fico si koncom roka kúpil byt v novostavbe Sokolská Residence. Odmieta prezradiť, koľko zaň zaplatil.

Premiér Robert Fico po nástupe do funkcie rozšíril svoj majetok. Po rokoch striedania luxusných prenájmov sa teraz usadil vo vlastnom byte na lukratívnej adrese v Bratislave, informujú Hospodárske noviny.

Je známe, že Fico roky býval v byte podnikateľa Ladislava Bašternáka v komplexe Bonaparte. Nejaký čas strávil v hoteli Hilton, kaštieli vo Vinosadoch a strechu nad hlavou mu v minulosti poskytol aj straník Dušan Muňko. 

Robert Fico.
Robert Fico. Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Nová adresa v lukratívnej časti hlavného mesta

Podľa dostupných informácií má predseda vlády už vlastné bývanie. Stal sa oficiálnym majiteľom spomínanej nehnuteľnosti politika Dušana Muňka, ktorú si v minulosti prenajímal.

Byt v novostavbe Sokolská Residence s rozlohou takmer 130 štvorcových metrov leží v lokalite pod bratislavskou Kalváriou. Disponuje obrovskou terasou na najvyššom podlaží, parkovacím miestom v podzemnej garáži a výhľadom na panorámu mesta.

26. júla 2024 o 16:23 Čas čítania 4:02 Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra

Robert Fico neprezradil sumu, za ktorú si nové bývanie kúpil. Cena podobných nehnuteľností sa aktuálne v Starom Meste pohybuje približne od 4 828 do 5 240 eur za štvorcový meter.

Sokolská Residence, Ficov nový byt
Zdroj: sokolska.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia