Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Samuel Valent TASR
6. januára 2024, 15:24
Čas čítania 0:34

Na východnom Slovensku sa topil dôchodca. Hrdinský policajt ho už zachrániť nedokázal

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia tvrdí, že muž sa dostal do vody pravdepodobne nešťastnou náhodou.

V rieke Laborec v Michalovciach sa v piatok topil 69-ročný muž. Zomrel počas prevozu do nemocnice. Informuje o tom košická krajská polícia na sociálnej sieti.

„Krátko po 14.00 h bolo na tiesňovej linke 158 prijaté oznámenie, že v Michalovciach sa v rieke Laborec nachádza telo osoby kričiacej o pomoc,“ píše polícia a dodáva, že k topiacemu človeku sa nedalo dostať ani autom. Preto jeden z dvojice michalovských dopravných policajtov preplával celú šírku Laborca, pričom sa mu podarilo dostať k bezvládnemu mužovi a vytiahnuť ho na breh, kde mu poskytol prvú pomoc.

„Potom k nemu z druhej strany brehu priplával kolega z Hasičského a záchranného zboru. Spoločne muža vytiahli ešte vyššie na breh a oživovali až do príchodu záchranárov,“ spresňuje polícia. Napriek tomu dôchodca napokon prišiel o život.

Obhliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie. Podľa polície sa muž dostal do vody pravdepodobne nešťastnou náhodou.

 
Domov
Zdieľať
Diskusia