Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
7. januára 2024, 8:12
Čas čítania 0:34

Babička vyberala kontajnery pri Biedronke. Ochrankár ju zamkol v mraze

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Nikto nevie, ako dlho tam bola zamknutá.

Pri obchode Biedronka v poľskom meste Gdansk zamkol 79-ročnú babku, ktorá si hľadala v košoch niečo pod zub, ochrankár pri smetiakoch, informuje portál TNCZ

V obchode s potravinami Biedronka si kúpila len dva rožky, pretože na viac nemala peniaze. Preto sa potom rozhodla, že si nejaké jedlo nájde v smetných košoch pri obchode. Hneď ako ju na kamerovom systéme zbadal jeden z členov ochranky, rozhodol sa, že ju zamkne vonku v prístrešku počas mrazivého a chladného dňa. 

Okoloidúci po čase zasiahli a išli priamo za manažérom prevádzky. Ženu nakoniec oslobodili. Nikto nevie, ako dlho tam bola zamknutá.

Vedenie reťazca Biedronka vyhlásilo, že takéto správanie zamestnanca externej bezpečnostnej agentúry je neprijateľné a že člena ochranky okamžite vyhodili. „Chceli by sme sa ospravedlniť panej, ktorej sa táto situácia dotkla,“ píšu vo vyjadrení k incidentu. Obchodný reťazec vyzval ľudí, aby nebrali jedlo z kontajnerov, pretože môže byť zdraviu škodlivé.



Domov
Zdieľať
Diskusia