Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
9. januára 2024, 15:58
Čas čítania 0:24

Napadol vodiča autobusu a ukradol evidenčné značky vozidla. Linka MHD pre incident v Pezinku nepremáva

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodič autobusu neutrpel vážne zranenia.

Vodiča mestskej hromadnej dopravy v Pezinku uplynulý pondelok podvečer napadol neznámy muž. Pri incidente ukradol evidenčné značky autobusu. Mestská polícia (MsP) Pezinok páchateľa vypátrala. Vo veci prebieha vyšetrovanie.


„Predmetnú vec rieši MsP ako priestupok proti majetku a súčasne priestupok proti občianskemu spolunažívaniu,“ povedal Igor Štrbík z referátu objasňovania priestupkov MsP Pezinok. Doplnil, že odcudzené evidenčné číslo mestskí policajti vypátrali a vrátili majiteľovi autodopravy.


„Ak sa počas objasňovania zistia závažnejšie skutočnosti, môže byť predmetná vec prekvalifikovaná ako podozrenie z trestného činu,“ povedal Štrbík. Mesto Pezinok na sociálnej sieti priblížilo, že sa nikomu nič vážne nestalo. Linka číslo tri pre incident v utorok nepremáva.

Domov
Zdieľať
Diskusia