Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
10. januára 2024, 11:52
Čas čítania 0:24

Páchateľ chcel vystrieľať základnú školu v Nitre. „Nabehnem do vašej školy so zbraňou a všetkých vás postrieľam,“ napísal v liste

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Poslal e-mail na adresu ZŠ sv. Marka v Nitre, kde sa vyhrážal postrieľaním.

Polícia Slovenskej republiky informuje na sociálnej sieti o páchateľovi, ktorý z doposiaľ nezisteného miesta odoslal e-mailovú správu na adresu ZŠ sv. Marka v Nitre s predmetom správy „šikana“. Konaním spôsobil vážne obavy.

Policajti vypátrali totožnosť páchateľa a zadržali ho. „Vyšetrovateľ PZ vniesol obvinenie 20-ročnej osobe pre prečin šírenia poplašnej správy, ktorá bola umiestnená do policajnej cely,“ uvádzajú v príspevku.

„Za to, že ste neriešili šikanu mňa a zahrabávali ste to pod koberec a videli ste chybu len vo mne, za to mám psychické problémy a za to sa vám kruto pomstím. Nabehnem do vašej školy so zbraňou a všetkých vás postrieľam!“ napísal páchateľ v liste.

Domov
Zdieľať
Diskusia