Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
13. januára 2024 o 14:59
Čas čítania 0:37

Danko pre nehodu neodstúpi z funkcie. Slováci chodia k zdemolovanému semaforu zapaľovať sviečky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slováci semafor označili za národnú kultúrnu pamiatku.

Poslanec za SNS Roman Michelko tvrdí, že Andrej Danko konal v dobrej viere. Podľa všetkého si nebol vedomý povinnosti ohlásiť škodovú udalosť polícii. Povedal to v súvislosti s nehodou, pri ktorej predseda SNS a podpredseda Národnej rady SR zdemoloval vo štvrtok 11. januára semafor v bratislavskej Dúbravke.

„Podľa môjho názoru si to vyhodnotil tak, že nie je potrebné k miestu nehody zavolať políciu,“ uviedol Michelko, ktorý pripomenul, že Danko neskôr kontaktoval magistrát a je súčinný s políciou. „Tiež je ochotný nahradiť spôsobené škody,“ uviedol. Neverí, že by Danko požil pred jazdou alkohol.

12. januára 2024 o 13:49 Čas čítania 1:25 Semafor Andreja Danka, do ktorého v noci narazil, je už pamiatkou na Google Maps. Toto sú najlepšie memečká o jeho nehode Semafor Andreja Danka, do ktorého v noci narazil, je už pamiatkou na Google Maps. Toto sú najlepšie memečká o jeho nehode

Michelko si nemyslí, že by Danko mal vyvodzovať politickú zodpovednosť, v prípade zvolania mimoriadnej schôdze očakáva, že nebude schválený jej program.

Ľudia začali k poškodenému semaforu nosiť sviečky

Mnoho Slovákov sa na nehode aj reakcii predsedu SNS zabáva. Zo semaforu si urobili „pútnické miesto“ a zapaľujú pri ňom sviečky a kladú vence. Dopravné značenie označili za národnú pamiatku a mnoho ľudí si ho chodí pozerať.

danko, semafor
Zdroj: Refresher
Domov
Zdieľať
Diskusia