Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
17. januára 2024 o 17:58
Čas čítania 0:43

Princeznú Kate operovali v nemocnici. Jej zdravotný stav ovplyvní aj povinnosti princa Williama

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Kensingtonský palác potvrdil, že nešlo o rakovinové ochorenie.

Kate, princezná z Walesu, sa lieči v nemocnici po úspešnom operačnom zákroku v oblasti brucha, oznámil v stredu Kensingtonský palác.

Kate (42) prijali do zdravotníckeho zariadenia The London Clinic v britskej metropole na plánovaný zákrok v utorok. Hospitalizácia by mala trvať 10 až 14 dní s následnou domácou liečbou. Princezná by sa mala zotavovať dva až tri mesiace a k oficiálnym povinnostiam sa podľa odporúčaní lekárov pravdepodobne vráti až po Veľkej noci, uviedol palác.

Jej manžel princ William nebude počas hospitalizácie svojej manželky a ani v období bezprostredne po jej prepustení vykonávať oficiálne povinnosti. William, ktorý je následníkom trónu, bude manželke k dispozícii a bude sa starať o ich tri deti – princa Georgea, princeznú Charlotte a princa Louisa.

Nešlo o rakovinu

Kensingtonský palác odmietol zverejniť presnú diagnózu Kate. Potvrdil však, že nešlo o rakovinové ochorenie. Princezná podľa hovorcu paláca verí, že verejnosť bude mať pochopenie pre jej želanie uchovať informácie o svojom zdraví v súkromí.

12. júla 2024 o 10:30 Čas čítania 5:39 Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár

William je starší syn britského kráľa Karola III. a následník trónu. Spolu s manželkou Kate žije v Kensingtonskom paláci v Londýne, ktorý je ich oficiálnou rezidenciou.

Princezná z Walesu, Princezná Kate
Zdroj: IG/@theroyalfamily
Domov
Zdieľať
Diskusia