Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
18. januára 2024, 18:00
Čas čítania 0:26

Vlaky pri Bratislave čaká pravidelné meškanie. Pre zlý stav trate sa cestujúci zdržia aj 45 minút

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pre obmedzenie rýchlosti medzi Sencom a Bernolákovom môžu vlaky meškať.

Na železničnej trati medzi Sencom a Bernolákovom je až do odvolania znížená rýchlosť vlakov. Železničná spoločnosť Slovensko upozornila, že vlaky v tomto úseku môžu meškať od 15 do 45 minút. Vo štvrtok o tom informoval hovorca ZSSK Dominik Drevický.

Vlaky medzi Sencom a Bernolákovom budú až do odvolania jazdiť obmedzenou rýchlosťou desať kilometrov za hodinu. ZSSK obmedzila rýchlosť vlakov na podnet manažéra železničnej infraštruktúry – Železníc Slovenskej republiky. Dôvodom je zlý stav železničného zvršku.

„Podľa informácií ZSSK manažér železničnej infraštruktúry, ŽSR, pracuje na čo najskoršom odstránení nevyhovujúceho stavu železničnej trate, ktorý sa zistil po prejazde meracieho vlaku ŽSR. Po oprave železničného zvršku v tomto úseku budú vlaky jazdiť opäť bez obmedzení,“ priblížil Drevický.

vlaky
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
Domov
Zdieľať
Diskusia