Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
21. januára 2024, 13:51
Čas čítania 0:40

Andrej Danko policajtov údajne nepočul klopať. Zranenie si vraj po nehode nevymyslel

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podpredseda parlamentu tiež tvrdí, že na policajtov nebol vulgárny.

Andrej Danko tvrdí, že zranenie pri nehode si nevymyslel aj napriek tomu, že v priebehu dvoch dní dvakrát informoval o odlišných scenároch. V relácii Na telo povedal, že bol šťastný, keď mu nalepili zub, a preto tvrdil, že nebol zranený.

Taktiež povedal, že na policajtov nebol vulgárny a dvere im neotvoril, lebo ich nepočul. V relácii uviedol, že zvýhodnený nebol aj napriek tomu, že fúkal až po 15 hodinách po tom, čo narazil do semafora a z miesta činu odišiel. 

Danko tvrdí, že dostal šmyk 

Podpredseda parlamentu spôsobil v noci zo štvrtka 11. januára na piatok 12. januára v bratislavskej Dúbravke autonehodu, pri ktorej zdemoloval semafor. Danko tvrdí, že dostal šmyk. Podľa vlastných slov odišiel z miesta činu, pretože si chcel ošetriť zranenia.

Danko podstúpil dychovú skúšku až 15 hodín po nehode. „S podozrivým z predmetnej dopravnej nehody sa podarilo policajtom Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave, ktorí vec objasňovali, skontaktovať až v piatok v čase o 14.30 h, keď bol vypočutý a podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom,“ uviedla polícia. 

Andrej danko
Zdroj: TV Markíza (Na Telo)
Domov
Zdieľať
Diskusia