Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
22. januára 2024, 12:40
Čas čítania 0:25

FOTO: Autobus zrazil 58-ročného muža. Bratislavská polícia objasňuje presnú príčinu nehody

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V Bratislave došlo k zrážke autobusu MHD s chodcom.

Ľahké zranenia 58-ročného chodca si vyžiadala pondelková nehoda v bratislavskej Dúbravke. Došlo tam k zrážke autobusu mestskej hromadnej dopravy (MHD) a chodca. Previezli ho do nemocnice. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Jana Šimunková.

„Dnes krátko po 4.30 h boli policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave vyslaní na Saratovskú ulicu, kde v blízkosti obratiska električiek došlo k zrážke autobusu MHD a chodca,“ uviedla. Muža museli s ľahkými zraneniami previesť do nemocnice.

Vodič autobusu bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. „U chodca bol na zistenie alkoholu v organizme nariadený odber krvi,“ povedala Šimunková. Dodala, že presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú predmetom objasňovania.

Domov
Zdieľať
Diskusia