Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
23. januára 2024 o 9:31
Čas čítania 0:53

Zverejnili nové informácie o príchode lacného obchodu Biedronka na Slovensku. Hľadajú priestory v konkrétnej lokalite

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Skladové priestory by mohli byť umiestnené v okolí Trnavy.

Portugalská sieť predajní Biedronka príde tento rok na slovenský trh. Podľa informácií Hospodárskych novín by reťazec mohol umiestniť skladové priestory v blízkom okolí Trnavy. 

Podľa portálu má ísť o priestory, ktoré ponúka developer priemyselných nehnuteľností CTP. Tá ma na Slovensku postavených alebo naplánovaných 14 logistických parkov v rozlohe okolo 800-tisíc štvorcových metrov. Tie sú umiestnené v Bratislave, Žiline, Košiciach, Banskej Bystrici a v Trnave. Developer stojí napríklad aj za CTPark Trnava.

Portál uvádza, že developer ponúka viaceré skladové priestory. Dostupné sú aj objekty vo Voderadoch a v Hlohovci. 

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Piotr Pienkowski/Unsplash

Spoločnosť bude aj na Slovensku otvárať supermarkety s poľským názvom Biedronka. Zatiaľ nebolo jasné, či nezvolí slovenský preklad Lienka. Firma si však zaregistrovala slovenskú doménu biedronka.sk. S iným názvom obchodu preto zrejme netreba počítať.

Ponúkať bude aj slovenské špeciality

Spoločnosť si na Slovensku dala zaregistrovať viaceré ochranné známky. Zatiaľ sú to značky Bondi pre jogurty, Elios pre grécke potraviny, Herbarium pre čaje a hlavne pre detské produkty značku Miami. Portál však informuje aj o tom, že firma si dala zaregistrovať aj značku SK špeciality. Slováci sa teda môžu tešiť na to, že poľský reťazec bude ponúkať aj typické slovenské potraviny. 

19. júla 2024 o 16:30 Čas čítania 9:56 Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození

Biedronka je momentálne jedným z najpopulárnejších poľských reťazcov. U našich susedov má 3 300 predajní so 70-tisíc zamestnancami. Poľská sieť supermarketov môže na Slovensku svojím príchodom a cenami zvýšiť konkurenciu reťazcom ako Lidl, Tesco či Kaufland. 

Domov
Zdieľať
Diskusia