Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
23. januára 2024, 10:16
Čas čítania 0:29

AKTUÁLNE: Na diaľnici D2 sa zrazili tri kamióny. Vodiči musia rátať so zdržaním, už sa tvoria kolóny

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na diaľnici D2 je blokovaný pravý pruh.

Na diaľnici D2 za Stupavou smerom do Bratislavy na 51. kilometri sa zrazili tri kamióny. Blokovaný je pravý pruh. Informuje o tom Zelená vlna na sociálnej sieti s tým, že treba rátať so zdržaním. Podľa dopravných aplikácií sa tam tvoria aj kolóny.


Takisto cesta medzi Strážskym a Nižným Hrabovcom je pre silnú poľadovicu neprejazdná. Na poľadovicu a šmyk treba dávať pozor aj pred Miloslavovom smerom z Bratislavy na Vinohradníckej ulici.


Slovenská správa ciest na svojom webe zjazdnost.sk upozorňuje, že v okresoch Senica a Piešťany a v oblasti Šamorína a Bukovej padá mrznúce mrholenie. Je preto vysoké riziko vzniku poľadovice. Rovnako cesta II/531 v okrese Brezno je uzavretá pre vozidlá nad desať metrov a na ceste II/584 Srdiečko – Bystrá sú nutné snehové reťaze pre všetky vozidlá.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia