Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Eva Thonhauserová
25. januára 2024, 7:25
Čas čítania 0:29

Superlacná sieť obchodov Action varuje Slovákov pred týmto produktom. Zákazníci by ho mali prestať používať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Produkt si mohli zákazníci zakúpiť až do konca minulého roka.

Sieť obchodov Action, ktorá je známa svojimi nízkymi cenami, upozorňuje na produkt Aróma difuzér nespĺňajúci požiadavky kvality. Produkt by mohol v dôsledku vyžarovania prekročenej povolenej úrovne magnetických vĺn rušiť iné elektronické zariadenia v domácnosti. 

Spoločnosť KAPIMEX BV, ktorá Aróma difuzér vyrába, sťahuje produkty s číslami KAPIMEX 27300221 a 27300222. Týka sa to len produktov s číslom šarže 874122. Aróma difuzér sa predával v období od 3. októbra 2023 do 31. decembra 2023. 

Magnetické vlny a ľudské zdravie 

„Produkt nepredstavuje riziko pre ľudské zdravie, ale v extrémnych prípadoch by mohol rušiť komunikačné zariadenia. Ak vlastníte tento produkt s číslom šarže 874122, prestaňte ho používať a vráťte ho do predajne Action. Bude vám vrátená plná suma, aj keď už nemáte doklad o kúpe,“ uvádza Action v správe.

Aróma difuzér.
Aróma difuzér. Zdroj: Action.com
Späť
Zdieľať
Diskusia