Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
25. januára 2024, 14:47
Čas čítania 0:29

AKTUÁLNE: Podozrivý sa vyhrážal, že na verejných zhromaždeniach v troch slovenských mestách umiestni bomby

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

NAKA podozrivého vypátrala a zadržala.

Polícia na Facebooku upozorňuje, že Národná kriminálna agentúra zasahuje pre podozrenia z terorizmu. Tie sa údajne týkajú verejných zhromaždení v Bratislave, Banskej Bystrici a Košiciach.

„Pred pár dňami (22. januára) bol na Úrad vlády Slovenskej republiky doručený list. V ňom sa pisateľ vyhrážal predsedovi vlády, že na zhromaždeniach budú umiestnené bomby,“ píše polícia na sociálnej sieti.

Policajti informovali, že podozrivú osobu už zadržali a aktuálne s ňou vykonávajú procesné úkony. „Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry už vedie vyšetrovanie vo veci trestného činu teroristického útoku. Policajtom Národnej kriminálnej agentúry sa podarilo podozrivú osobu stotožniť a vypátrať,“ informujú.

V prípade, že bude podozrivý obvinený, hrozí mu trest odňatia slobody od dvadsať do dvadsaťpäť rokov. Polícia informuje, že prijala potrebné opatrenia na to, aby boli verejné zhromaždenia bezpečné.

Domov
Zdieľať
Diskusia