Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
26. januára 2024, 14:41
Čas čítania 0:40

Dušan si objednal iPhone a prišla mu čokoláda. Známy obchod s elektronikou sa už prípadom zaoberá

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia začala trestné stíhanie.

Dušan si z obchodu Nay objednal mobilný telefón iPhone za viac ako tisíc eur. Namiesto toho mu prišiel iba balíček s čokoládou. Prípadom sa už zaoberá nielen obchodná sieť, ale aj polícia, informuje portál tvnoviny.sk

„Totálna facka a z pekného dňa úplný úpad. Namiesto mobilu tam bola len čokoláda s páskou Nay,“ povedal pre portál oklamaný muž. Samotný obchod netuší, kde sa stala chyba, a zmiznutý telefón sledujú. Sklamanému zákazníkovi medzičasom doniesli nový kus a za celú situáciu sa mu ospravedlnili. 

Prípad je monitorovaný

Polícia už začala trestné stíhanie vo veci podozrenia z prečinu podvodu. „Poškodený si cez danú internetovú stránku objednal mobilný telefón, pričom mu bol kuriérskou spoločnosťou doručený balík, v ktorom sa nachádzali tri kusy čokolád. Týmto konaním vznikla poškodenému škoda na majetku vo výške 1 088 eur,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Jana Šinková.

Nespokojný zákazník Dušan pre tvnoviny povedal, že telefón bude pre zlodeja úplne nepoužiteľný, keďže faktúru má on a unikátny kód a sériové číslo telefónu sleduje polícia aj obchod Nay. 

mobil, čokoláda
Zdroj: world.openpetfoodfacts.org, Unsplash
Domov
Zdieľať
Diskusia