Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
30. januára 2024 o 19:38
Čas čítania 0:30

Televízny operátor láka zákazníkov na tri nové programy. Vo februári ich môžu pozerať zadarmo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Satelitná služba vo februári pre zákazníkov odblokovala tri nové kanály zadarmo.

Satelitná televízia Skylink ponúka zákazníkom nové stanice. Celý február budú môcť využívať voľné vysielanie kanálu Viasat Explore a dvojicu športových staníc CANAL+ Sport 2 a CANAL+ Sport 3, informuje satelitná služba na webe.

„Celý február si všetci zákazníci užijú voľné vysielanie stanice Viasat Explore. Tá naservíruje štvrtú sériu obľúbeného seriálu Austrálski lovci homárov alebo desať dielov série Drevo nad zlato, ktorá sleduje nebezpečnú prácu drevorubačov a majiteľa píly Kevina,“ láka Skylink zákazníkov. 

Satelitná služba informuje o tom, že stanice CANAL+ Sport 2 a CANAL+ Sport 3 budú dostupné aj v internetovej televízii Skylink Live TV.

Zákazníkom zároveň pripomína, že v januári môžu predplatitelia balíčka Multi pozerať ďalší nový program. „16. 1. bol do ponuky Skylink Live TV zaradený dokumentárny program Crime & Investigation, ktorý je dostupný od balíčka Multi,“ dodali. 

pozeranie tv, watching tv, telka, obývačka, pár
Zdroj: Pexels/cottonbro
Domov
Zdieľať
Diskusia