Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
2. februára 2024, 6:47
Čas čítania 0:38

Neďaleko maďarských hraníc stojí už týždne dodávka pohrebnej služby s rakvou. Nikto nevie, ako sa tam dostala

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vo vozidle nenašli žiadne telesné pozostatky.

Neďaleko maďarských hraníc je odparkovaná srbská dodávka pohrebnej služby. Vozidlo je odomknuté a vnútri sa nachádza truhla. Na mieste stojí niekoľko týždňov, informuje o tom RTVS.

Auto je odstavené na odpočívadle pri Bratislave vedľa diaľnice D2. „Naši kolegovia z prevádzky vozidlo zaznamenali a už sa obrátili aj na políciu,“ uviedol hovorca Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) Tomáš Ferenčák.

Vozidlo nie je kradnuté. Situáciu aktuálne preveruje aj bratislavský colný úrad. „Lustrácie v dostupných informačných systémoch boli negatívne. Následným preverovaním nebol zistený súvis s protiprávnou činnosťou,“ uviedla hovorkyňa KR PZ Bratislava Silvia Šimková. 

V rakve nič nenašli

„Pracovníci stanice Colného úradu Bratislava vykonali kontrolu predmetného motorového vozidla, pričom zistili, že rakva umiestená v ložnej časti automobilu je prázdna a vo vozidle sa nenachádzal žiaden tovar, ktorý by mohol uniknúť spod colného dohľadu,“ uviedol vedúci oddelenia komunikácie finančnej správy Radoslav Kozák.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Vo vozidle tak neprevážali žiadne telesné pozostatky, pretože tie by musel colný úrad evidovať. Majiteľa auta stále hľadajú a srbské vozidlo je doteraz záhadou.

Diaľnica D2.
Diaľnica D2. Zdroj: Flickr/Bratislavská župa
Domov
Zdieľať
Diskusia