Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Eva Thonhauserová
7. februára 2024, 7:31
Čas čítania 1:00

Americký konšpirátor spraví rozhovor s Putinom. Oznámil, kde ho zverejní

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Tucker Carlson bol novinárom spravodajskej televízie Fox News, z ktorej ho vyhodili.

Americký konzervatívny moderátor Tucker Carlson v utorok oznámil, že pricestoval do Moskvy, aby urobil rozhovor s ruským prezidentom Vladimirom Putinom. „Sme tu, aby sme urobili rozhovor s prezidentom Ruska Vladimirom Putinom. Urobíme to už čoskoro,“ povedal Carlson vo videu zverejnenom na sociálnej sieti X. 

Nepáči sa mu, že Putina nie je počuť 

Vo vyše štvorminútovom videu bývalý novinár spravodajskej televízie Fox News, z ktorej ho prepustili vlani v apríli, vysvetľuje, prečo sa rozhodol urobiť rozhovor s ruským prezidentom.

Uviedol, že úlohou novinárov je informovať verejnosť. Rozhovory západných novinárov s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským označil za „podliezanie“ a „vládnu propagandu“. Kritizoval médiá za to, že s Putinom rozhovory nerobia. Západné publikum „nikdy nepočulo jeho hlas“, čo novinár označil za nesprávne.

Vyjadril sa aj Elon Musk 

Rozhovor s Putinom bude voľne dostupný na Carlsonovej webovej stránke. Ďalej vyhlásil, že vlastník sociálnej siete X Elon Musk súhlasil s tým, že na sieti nebude „blokovať“ alebo „potláčať“ rozhovor s prezidentom Putinom.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Zároveň obvinil administratívu amerického prezidenta Bidena z toho, že „nezákonne sledovala textové správy jeho tímu“, aby prekazila plánovaný rozhovor s ruským prezidentom. Dodal, že západné vlády určite urobia všetko pre to, aby video cenzurovali.


Carlson ako moderátor Fox News dosiahol rekordnú sledovanosť. Agentúra AFP uvádza, že šíril množstvo konšpiračných teórií, napríklad o podvodoch počas prezidentských volieb v USA v roku 2020.

Po odchode z Fox News začal Carlson vysielať svoju reláciu na sieti X, kde jeho videá dosahujú obrovskú sledovanosť. Spoločnosť Fox News vedie právny boj o zastavenie relácie, pretože údajne porušuje podmienky jeho zmluvy.

Domov
Zdieľať
Diskusia