Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
8. februára 2024, 13:40
Čas čítania 0:27

Slovenka zaplatila za virtuálne veštenie 3 500 dolárov. Nový podvod Bratislavčanku pripravil o úspory cez sociálnu sieť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podvodníčka si pýtala peniaze v hotovosti.

Polícia objasňuje prípad, keď virtuálna veštkyňa žiadala od Bratislavčanky 3 500 amerických dolárov za ezoterické služby cez internet. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.


„Podľa doterajších informácií si mala dôverčivá Bratislavčanka objednať výklad z tarotových kariet a veštenie z fotografie jej dlane od osoby vystupujúcej na jednej zo sociálnych sietí,“ uviedol Szeiff.

3 500 dolárov na ruku 

Priblížil, že „veštkyňa“ žiadala od poškodenej za poskytnuté služby vyplatiť v hotovosti 3 500 dolárov. Tá zo strachu o svoje zdravie sumu zaplatila. Následne nadobudla podozrenie, že sa stala obeťou podvodu.


Polícia vyzýva občanov, aby dôsledne zvážili riziká spojené s poskytovaním takýchto služieb prostredníctvom internetu a boli rozvážni na sociálnych sieťach.

Späť
Zdieľať
Diskusia