Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
9. februára 2024 o 17:45
Čas čítania 0:41

Nebezpečný mixér môžu mať doma aj Slováci, okamžite sa ho treba zbaviť. Hrozí požiar aj poranenia, čepele nedržia na mieste

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nie všetky výrobky sú chybné.

Prenosný mixér BlendJet 2 má v niektorých špecifických šaržiach výrobné chyby, ktoré by za určitých okolností mohli spôsobiť prehriatie základne s následným rizikom požiaru. Spoločnosť BlendJet takisto upozorňuje, že pri používaní mixéra hrozí zlomenie čepelí, čo môže viesť k poraneniu vnútorných orgánov v dôsledku prehltnutia týchto úlomkov.

Slovenská obchodná inšpekcia informuje, že ide o prenosné mixéry BlendJet 2 v rôznych farebných vyhotoveniach so sériovými číslami v rozmedzí 5201000000 až 5542999999.


Ako zistíš, či ide o tvoj mixér? 

Spoločnosť BlendJet informuje, že nie všetky výrobky z uvedeného intervalu sériových čísel sú chybné. Majiteľom mixérov odporúča, aby do vyhľadávacieho nástroja zadali celé sériové číslo mixéra, kde prvé štyri číslice sériového čísla sú medzi 5201 a 5542 .Tak zákazníci zistia, či je ich mixér zahrnutý do stiahnutých produktov. Sériové čísla sú vytlačené na spodnej strane základne mixéra. 

Sériové číslo.
Sériové číslo. Zdroj: Slovenská obchodná inšpekcia

Ak zákazník zistí, že jeho mixér je chybný, mal by ho okamžite prestať používať a prostredníctvom bezplatného programu výmeny môže požiadať o náhradnú základňu mixéra. V prípade potreby ďalších informácií môžu zákazníci kontaktovať spoločnosť prostredníctvom e-mailu [email protected]

Mixér BlendJet 2.
Mixér BlendJet 2. Zdroj: Slovenská obchodná inšpekcia

Domov
Zdieľať
Diskusia