Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
19. februára 2024, 16:19
Čas čítania 0:41

VIDEO: Bratislavčanov trápia noční výtržníci. Močia na ulici a pokrikujú vulgarizmy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obyvatelia Starého Mesta sa už dlho sťažujú na neporiadok v uliciach.

Bratislavčanov v mestskej časti Staré Mesto dlhodobo trápia problémy s výtržníkmi, ktorí v skorých ranných hodinách rušia nočný pokoj a v uliciach robia neporiadok. Tak to bolo aj pri nedávnom incidente pred budovou starej Národnej rady SR, počas ktorého mladí ľudia vykrikovali vulgarizmy a močili na ulici. Celé video si môžeš pozrieť tu.

Podľa niektorých obyvateľov je problém v tom, že podniky sa v meste zatvárajú príliš skoro a ľudia posilnení alkoholom sa chodia zabávať priamo do ulíc. „Myslím, že problém je v tom, že bary a kluby sa zatvárajú o 12. Takže ľudia idú von potom. Ak by boli stále otvorené, zostali by tam. Ľudia sa potrebujú stretávať a žúrovať, čo je v Bratislave ťažké. Radšej by som mal všetkých v krčme ako toto na ulici,“ komentoval Mihai. 

Medzi mnohými sťažnosťami sa našli aj ľudia, ktorí obyvateľom Starého Mesta odkázali, že v centrách hlavných miest sú takéto veci celkom časté. „Uzavretie centra mesta na spanie namiesto rušného nočného života, ktorý generuje zisk a napĺňa potreby, nie je dobré riešenie,“ doplnil Mihai v komentári.

bratislava
Zdroj: Facebook/Foreigners in Bratislava
Domov
Zdieľať
Diskusia