Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
20. februára 2024, 18:42
Čas čítania 0:23

Dom s troma pozemkami takmer zadarmo. Štát ponúka nehnuteľnosť za smiešnu sumu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V najnovšej ponuke sa Okresný úrad Prešov snaží predať dom s pozemkami. Potenciálnych majiteľov láka na atraktívnu vyvolávaciu cenu.

Okresný úrad Prešov zverejnil v Registri ponúkaného majetku štátu výhodnú cenovú ponuku na kúpu rodinného domu. Ide o nehnuteľnosť s niekoľkými pozemkami v obci Čertižné, ktorá potenciálnych záujemcov láka na vyvolávaciu cenu 16 500 eur.

Za atraktívnu sumu dostaneš stavbu a tri pozemky. Najväčší z nich má rozlohu 1057 m². Cenovú ponuku môžu záujemcovia doručiť prostredníctvom písomnej žiadosti do 20. februára 2024.

Do tohto termínu zároveň musia zložiť finančnú zábezpeku vo výške 1 500 eur na účet, ktorý register zverejňuje pri ponuke. V prípade, ak úrad nenájde nového majiteľa, ponuku zrejme zverejní znovu s nižšou začiatočnou cenou.

čertižné
Zdroj: Google maps
Domov
Zdieľať
Diskusia