Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
1. marca 2024 o 15:51
Čas čítania 0:28

VIDEO: Policajti rozbili drogový biznis v Bratislave. So zbraňami nabehli do domu obvinených

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti zadržali a obvinili troch mužov.

Bratislavská krajská kriminálka zatkla pri akcii Záhradník troch mužov. Tých vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, informuje polícia na Facebooku.

„Operatívno-pátracia činnosť doviedla policajtov k 42-ročnému Vladimírovi Š., ktorý minimálne od septembra roku 2022 na rôznych miestach najmä v Bratislavskom kraji po telefonickom dohovore na vopred určených miestach sústavne predával alebo bezodplatne poskytoval omamné a psychotropné látky,“ píše polícia v statuse.

Okrem Vladimíra zadržali a obvinili ďalších dvoch páchateľov, ktorí drogy predávali koncovým užívateľom. Pri zadržaní policajti zaistili zbrane a stovky jednorazových dávok drog v hodnote 15-tisíc eur. 

„Vyšetrovateľom bol spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie obvinených do väzby. Všetkým páchateľom hrozí trest odňatia slobody od 10 do 15 rokov,“ dodala polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia