Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
8. marca 2024 o 15:38
Čas čítania 0:30

VIDEO: Slovák si myslel, že je v GTA. Rozkopol dvere pumpy a začal ju celú demolovať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti museli použiť donucovacie prostriedky.

Na čerpacej stanici v Beladiciach došlo k incidentu, pri ktorom 43-ročný muž rozkopol dvere pumpy a demoloval všetko naokolo. Personál pri pohľade na agresívne správanie radšej utiekol, informuje polícia.

Muž si pred vstupom najskôr obliekol pracovnú bundu, ktorú zobral z okienka. Podľa videozáznamu následne rozkopol dvere čerpacej stanice. Keď vošiel do predajne, začal demolovať regály s potravinami a neváhal prejsť až za pult.

Jedna zo zamestnankýň po úteku z pumpy okamžite zavolala policajtov, ktorí vo veľmi krátkom čase prišli na miesto a muža spacifikovali. „Voči osobe boli použité donucovacie prostriedky,“ píše polícia. Pri prehliadke u neho následne našli mobilný telefón a cigarety, ktoré chcel ukradnúť.

Mužovi po dychovej skúške namerali 1,79 promile alkoholu v krvi. Polícia voči nemu začala trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci.

Domov
Zdieľať
Diskusia