Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
10. marca 2024 o 16:33
Čas čítania 0:36

FOTO: Padol z oblakov? Slováci si nevedia vysvetliť bizarnú polohu auta po nehode

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nehodu nahlásili ako zrážku dvoch vozidiel.

Na Levickej ulici v Nitre došlo v nedeľu dopoludnia k dopravnej nehode. Vo facebookovej skupine Dopravný servis – Nitra a okolie sa objavila fotka, ktorá ľuďom vyrazila dych. Biela Kia s novozámockým evidenčným číslom skončila na streche v strede cesty. Upozornil na to portál Nitrak.sk.

Zelená vlna o 9.30 informovala, že na Levickej ulici smerom na Veľký Lapáš sa zrazili dve autá, čo by mohlo byť príčinou tejto nevysvetliteľnej situácie. 

Pod príspevkom na Facebooku sa okamžite spustila vlna otázok a možných príčin, ako k tomu mohlo dôjsť. „Toto nechápem... a jazdím niekoľko desaťročí,“ napísala jedna používateľka. 

„Padol z oblakov?“ komentoval Ján. „Nie je to zreteľne viditeľné, ale pravdepodobne musel naraziť do stĺpa. Vyzerá zdeformovaný,“ píše Noro. „Chcel dať asi back flip, ale nemal prilbu, tak nevydalo,“ vtipkoval Andrej. 

Domov
Zdieľať
Diskusia