Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
11. marca 2024, 6:43
Čas čítania 0:28

Z RTVS zmizne obľúbený program, Slováci ho budú musieť hľadať inde. Televízia už nemá vysielacie práva

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ide o vysielanie Európskej ligy a Európskej konferenčnej ligy.

Obľúbené športové podujatia už na RTVS neuvidíme. Vybrané európske pohárové súťaže, ktoré organizuje UEFA, budú vysielať na kanáli Joj Šport. Spoločnosť AMC Networks International to uviedla v tlačovej správe. Upozornil na to portál Živé.sk

Držiteľ vysielacích práv UEFA totiž zverejnil zoznam vysielateľov v jednotlivých krajinách.

Športové televízne stanice Šport1 a Šport2 budú aj naďalej vysielať Európsku ligu a Európsku konferenčnú ligu. Prestížne futbalové súťaže budú na kanáloch Sport1 a Sport2 vysielať až do konca sezóny 2026/2027.

Hosťami v štúdiu počas futbalových prenosov budú legendy futbalu ako Pavel Kuka, Milan Fukal, Stanislav Levý či Ján Ďurica. „Hostia budú prinášať inovatívny obsah, reportáže priamo komentované strihy všetkých odohraných zápasov a v neposlednom rade odborný komentár špičkových futbalových komentátorov,“ informuje AMC Networks International.

Domov
Zdieľať
Diskusia