Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
11. marca 2024, 16:15
Čas čítania 0:30

Timea sa stratila, keď mala 15 rokov. Polícia sa ju aj po 22 rokoch snaží nájsť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dievča videli naposledy v obci Viničky.

Polícia na Facebooku začala novú kampaň, pri ktorej bude v priebehu mesiacov marec a apríl zverejňovať fotografie dlhodobo nezvestných osôb.

„Naším cieľom je prispieť k objasneniu prípadov, ktoré sú často zahalené rúškom tajomstva, a zvýšiť povedomie o tejto (často) bolestivej téme s tým, že nádej skutočne zomiera posledná,“ objasňujú policajti v statuse.

Dnes 11. marca policajti na sociálnej sieti zverejnili príbeh Timey Nagyovej, ktorá sa stratila v roku 2002. V prípade, ak máš o Timei akékoľvek informácie, zavolaj na linku 158.

„Timea bola naposledy videná svojou babkou, keď odišla z domu s tým, že ide do školy do Čiernej nad Tisou. Potom mala ísť údajne k svojej sestre a odtiaľ naspäť domov. Babka ju čakala na zastávke autobusu, kam už však menovaná nikdy neprišla,“ priblížila polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia