Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
12. marca 2024, 10:10
Čas čítania 0:30

Tarabovi prekáža ružové logo RTVS. Útočí na riaditeľa, moderátorov aj vlastnú tvorbu televízie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V príspevku napísal, že verí, že RTVS nebude mať moderátorov, ktorí sú zároveň politikmi PS.

Minister životného prostredia SR Tomáš Taraba na Facebooku reagoval na avizovanú snahu rezortu kultúry realizovať zmeny v RTVS. Taraba tvrdí, že RTVS považuje za paródiu vyváženosti a objektívnosti.

RTVS sa podľa jeho slov zmení na Slovenskú televíziu a rozhlas. Rozlúčiť by sa vraj mala aj s aktuálnym ružovým logom. „Verím, že získa riaditeľa, ktorý neprešiel osobným bankrotom, bude mať moderátorov, ktorí nie sú politikmi Progresívneho Slovenska, a vlastnú tvorbu televízia už nebude robiť cez externé kamarátske firmy,“ napísal v príspevku. 

Tvrdí, že je rád, že ministerstvo kultúry predložilo do pripomienkového konania zákon, ktorý Slovensku dá verejnoprávnu televíziu, v ktorej sa nebudú hanbiť pustiť štátnu hymnu a národný program nebude vytlačený na okraj. „Progresívne Slovensko si bude musieť svoju televíziu už platiť z vlastných príspevkov a nie daní občanov,“ dodal. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia