Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
13. marca 2024, 20:28
Čas čítania 0:30

VIDEO: Na známej bratislavskej ulici sa triasol na zemi muž. Empatická obyvateľka ukázala, ako by sa mal zachovať každý človek

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mestskí policajti z Bratislavy ľuďom pripomínajú, že nemajú zatvárať oči pred zlou situáciou druhých.

Mestská polícia Bratislava na sociálnej sieti zverejnila zostrihané video z nedeľného rána, ktorým poukazuje na dobrý skutok ženy z Bratislavy. Tá na Vysokej ulici zbadala trasúceho sa muža. Miesto toho, aby ho len obišla, privolala na miesto policajtov.

Vyslaná hliadka našla muža vo veľmi zlom zdravotnom stave. Zistila, že má cukrovku a navyše trpí aj epilepsiou. Policajti preto promptne skontaktovali záchrannú službu a na miesto privolali sanitku. Počas čakania na sanitku sa o muža príkladne starali. Keďže mal kvôli svojmu stavu výčitky, upokojovali ho, že za nič nemôže.

„Aj vďaka všímavej žene sme mohli pomôcť človeku v núdzi. Prosíme, nebuďte ľahostajní voči svojmu okoliu, a ak máte podozrenie, že niekto potrebuje pomôcť, neváhajte a privolajte hliadku mestskej polície prostredníctvom linky 159,“ uviedla polícia na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia