Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
20. marca 2024, 12:35
Čas čítania 0:39

V Bratislave zatvárajú legendárny podnik. Prvá sídlisková krčma končí po 46 rokoch

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podnik bude otvorený do konca marca.

Známy petržalský podnik Meteor po 46 rokoch zatvárajú. Hostinec vo svojich začiatkoch slúžil ako jedáleň pre stavbárov a zákazníci ho navštevovali ešte predtým, ako postavili okolité paneláky. Informujú o tom vo facebookovej bratislavskej skupine Prešpurčina ešče nezgegla! 

„Kto ste Meteor poznali, venujte mu tichú spomienku. Máte však do konca marca jedinečnú možnosť zažiť neopakovateľnú atmosféru tejto kultovej krčmy, dať si pivo, kofolu, poldeci alebo turka, poslednýkrát sa prihovoriť k štamgastom, objednať im rundu, zahrať si karty alebo len tak sedieť a pozorovať okolie,“ píšu na sociálnej sieti. 

Na Facebooku informujú, že podnik dlhé roky konkuroval moderným podnikom a barom. Historicky prvá petržalská sídlisková krčma prežila aj zatváranie podnikov Jupiter, Urán a Kométa. Mnohí ľudia v komentároch pod príspevkom sa zhodli, že podnik bol zastaraný.

„Bohužiaľ toto miesto bolo zakonzervované posledných 40 rokov. Narodil som sa o ulicu ďalej a aj napriek tomu, ,že obľubujem knajpy a šenky s kockovými obrusmi‘, nebol som tam nikdy a asi ani nepoznám nikoho, kto tam vkročil,“ napísal Radko.




Domov
Zdieľať
Diskusia