Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Eva Thonhauserová
27. marca 2024, 12:57
Čas čítania 0:32

Harabin zverejnil nové vyhlásenie, poprel ním pondelkový príspevok na Telegrame. Na vine je vraj progresívny tábor

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Harabin tvrdí, že nie je autorom pridaného statusu, ktorý zverejnil na svojom telegramovom účte.

Neúspešný kandidát na prezidenta Štefan Harabin upozornil na sociálnej sieti svojich priaznivcov, že ešte „žiadne vyjadrenie v súvislosti s voľbou v 2. kole prezidentských volieb nedával“.

Referoval tak na príspevok Telegramu, ktorý niekto pridal na jeho účet. Príspevok voličom odporučil, aby v druhom kole prezidentských volieb nešli voliť Petra Pellegriniho ani Ivana Korčoka. V statuse autori píšu, že „vlasteneckí“ voliči už nemajú v druhom kole kandidáta.

Harabin teraz tvrdí, že toto vyhlásenie je vymyslené. Po prehre v prvom kole prezidentských volieb zároveň niekoľkokrát uviedol, že jeho voliči vedia, čo majú v druhom kole volieb robiť. Neúspešný kandidát sa však k podpore alebo nepodpore Pellegriniho či Korčoka ešte priamo ani raz osobne nevyjadril. 

Zatiaľ preto nie je jasné, či sa bude chcieť Harabin s niektorým z kandidátov dohodnúť aj napriek tomu, že na oboch pred prvým kolom útočil.

Domov
Zdieľať
Diskusia