Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
4. apríla 2024, 15:00
Čas čítania 0:27

Slováci sa vo veľkom vracajú zo zahraničia. Pre voľby stúpol počet príletov o 70 %

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slováci uprednostnili voľby aj pred dovolenkami.

Zahraniční Slováci sa vracajú domov na voľby. Prílety na slovenské a okolité letiská narástli až o 70 %. Najviac Slovákov cestuje z Londýna. Informuje o tom webový portál Pelikán.sk, ktorý sprostredkováva letenky a ubytovania.

Dáta ukazujú aj to, že počet odletov zo Slovenska klesol až o 40 %, čo dokazuje, že slovenskí dovolenkári uprednostnili voľby pred zahraničnými cestami. „Voľbám prispôsobili svoje cesty aj slovenskí dovolenkári. Tí odložili zahraničné dovolenky až po volebnej sobote,“ dodali.

Druhé kolo prezidentských volieb bude prebiehať v sobotu 6. apríla. Od včerajšej polnoci platí moratórium. Po dnešku uvidíme až reálne výsledky prezidentských volieb. Posledné prieskumy od agentúr hovoria o veľmi tesnom prezidentskom súboji. Nová agentúra SCIO jasne favorizuje Ivana Korčoka s 10 % náskokom.

voľby
Zdroj: TASR/Jana Vodnáková
Domov
Zdieľať
Diskusia