Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
6. apríla 2024, 11:48
Čas čítania 0:35

Štyri veľké banky plánujú údržbu systémov. Fungovať nebudú mobilné aplikácie ani internetbanking

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Tatra banka, Raiffeisen, Poštová banka a 365 bank plánujú v nočných hodinách údržbu systémov.

Viaceré banky na Slovensku plánujú v najbližšie dni údržbu systémov. Klientom pripomínajú odstávku niektorých služieb.

Tatra banka a Raiffeisen plánujú technickú údržbu systému okamžitých platieb v noci 6. apríla v čase od 23.00 do 23.55. h. „V uvedenom čase nebude možné spracovať prichádzajúce okamžité platby. Odchádzajúce platby zadané počas údržby systému budú zrealizované ako štandardné SEPA platby,“ informujú. 

Poštová banka avizuje klientom, že z dôvodu plánovanej odstávky elektronického bankovníctva budú mobilná aplikácia a internetbanking nedostupné. Klienti nebudú môcť využívať túto službu od soboty 6. apríla do nedele 7. apríla v čase od 0.00 do 4.00 h. „Ak potrebujete poslať platby alebo vybaviť iné záležitosti, naplánujte si ich vopred,“ uvádzajú.

365 bank uvádza, že v noci zo soboty 6. apríla na nedeľu 7. apríla od 00.00 do 4.00 h budú 365 aplikácia a internetbanking nedostupné. „Ďakujeme, že to chápeš. Za komplikácie sa ti ospravedlňujeme a prajeme pohodový zvyšok týždňa,“ odkazujú klientom.

Ilustračné foto.
Ilustračné foto. Zdroj: TASR/Daniel Veselský
Domov
Zdieľať
Diskusia