Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
9. apríla 2024 o 17:59
Čas čítania 0:21

Danko dostane za nehodu maximálne pokutu. Prokuratúra „prípad semafor“ uzavrela

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Andrej Danko, ktorý v januári nabúral do semafora a z miesta nehody ušiel, nebude obvinený. Polícia nepovažuje nehodu za trestný čin, ale za priestupok.

Januárová dopravná nehoda Andreja Danka nie je klasifikovaná ako trestný čin. Predseda SNS bude potrestaný pokutou alebo odobratím vodičského preukazu, informuje portál tvnoviny. Dopravnú nehodu so semaforom má na starosti dopravný inšpektorát.

„Páchateľovi môže v tomto prípade hroziť pokuta od 300 do 1 300 eur a zároveň zákaz činnosti viesť motorové vozidlo od jedného roka do piatich,“ priblížil právnik Ivan Lomaka.

Líder SNS ešte začiatkom roka nabúral autom do semafora a z miesta nehody odišiel. Policajti mu dali fúkať až po 15 hodinách. Opoziční politici a médiá políciu za tento krok kritizovali.

Andrej Danko.
Andrej Danko. Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia