Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Jakub Paulík
15. apríla 2024, 18:29
Čas čítania 0:13

MAPA: Prehľad búrkových oblastí na Slovensku. Meteorológovia vydali výstrahy 1. stupňa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na Slovensku sa prudko ochladí.

S búrkami treba v pondelok podvečer počítať najmä na juhozápade Slovenska. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) o tom informoval na svojom webe a pre tento jav vydal výstrahu prvého stupňa.


Meteorológovia upozorňujú na búrky v takmer celom Nitrianskom kraji a v okresoch Bratislava, Senec, Dunajská Streda a Galanta. Výstraha prvého stupňa platí do 20.00 h.

15. apríla 2024, 17:58 Čas čítania 0:40 AKTUÁLNE: Nebezpečné počasie je už na Slovensku. V najbližších hodinách sa treba pripraviť na plošné škody, hrozia aj krúpy AKTUÁLNE: Nebezpečné počasie je už na Slovensku. V najbližších hodinách sa treba pripraviť na plošné škody, hrozia aj krúpy
15. apríla 2024, 15:12 Čas čítania 0:24 V nasledujúcich hodinách zasiahnu Slovensko najsilnejšie búrky. Situácia bude obzvlášť nebezpečná v niektorých lokalitách V nasledujúcich hodinách zasiahnu Slovensko najsilnejšie búrky. Situácia bude obzvlášť nebezpečná v niektorých lokalitách
15. apríla 2024, 14:30 Čas čítania 5:55 Celebritný kuchár Massimo: Michelin by Slovensku pomohol. Reštaurácie niekedy spolupracujú s nevhodnými influencermi (Rozhovor) Celebritný kuchár Massimo: Michelin by Slovensku pomohol. Reštaurácie niekedy spolupracujú s nevhodnými influencermi (Rozhovor)
SHMÚ
Zdroj: SHMÚ
Späť
Zdieľať
Diskusia