Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
27. apríla 2024, 17:18
Čas čítania 0:28

VIDEO: Bratislavskí policajti spozorovali muža v bezvedomí. Začali s resuscitáciou, záchrana bola náročná

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž nereagoval na hlasné oslovenie a policajti zistili, že nedýcha.

Bratislavskí policajti v rámci služby spozorovali na Farského ulici dve vozidlá, ktorých vodiči boli účastníkmi dopravnej nehody. Polícia si pri jednom z áut všimla muža v bezvedomí, ktorý bezvládne ležal na zemi, a tak začali s resuscitáciou


Muža policajti ihneď položili do vodorovnej polohy na chrbát, zaklonili mu hlavu a opakovane sa pokúšali zistiť, či je muž pri vedomí. Na hlasné oslovenie nereagoval. Keď policajti zistili, že nedýcha, okamžite začali muža resuscitovať. Po čase sa mu obnovila srdcová a dýchacia aktivita. Aj napriek snahe policajtov muž po krátkom čase znovu prestal dýchať.


Policajti s resuscitáciou pokračovali až do príchodu zdravotníkov. Tí muža napojili na automatickú masáž srdca, po ktorej sa prebral. Muža previezli do jednej z bratislavských nemocníc. 

Späť
Zdieľať
Diskusia