Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
29. apríla 2024, 9:19
Čas čítania 0:36

Polícia pátra po 19-ročnom Štefanovi. Spoznáš ho podľa niekoľkých tetovaní na tvári

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V prípade akýchkoľvek informácií sa obráť na políciu.

Polícia z Dolného Kubína pátra po 19-ročnom Štefanovi, ktorý je nezvestný od 20. apríla. Naposledy ho videli na Hlavnej stanici v Bratislave, odvtedy o sebe nedal nikomu vedieť, informujú policajti na Facebooku.

Štefan má približne 170 cm, blond farbené vlasy a zelené oči. Na stanici mal oblečenú čierno-oranžovú zimnú bundu, čierne rifle, hnedé vyššie zimné topánky, bordovú zimnú čiapku, tmavomodrú vzorovanú mikinu s kapucňou a športovú malú taštičku na doklady.

Na ľavom uchu má náušnicu a na tvári tetovania. „Nad pravým uchom má hviezdu, nad pravým obočím číslice 9 a 6, na pravom líci pod okom slzu a diamant, na ľavom líci písmeno A, nad ľavým okom bližšie nezistené tetovanie, taktiež má tetovanie na krku číslice 2 a 9, po tele a rukách ďalšie tetovania,“ priblížila polícia.

V prípade akýchkoľvek informácií o pobyte mladého muža volaj na číslo polície 158, prípadne sa zastav na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo napíš na FB profil polície.

Domov
Zdieľať
Diskusia