Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
6. mája 2024, 9:30
Čas čítania 0:34

VIDEO: Môžem povedať, že má človek mozog, keď som ho nevidela? Prezidentka Čaputová reaguje na výroky o plochej Zemi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prezidentka v nedeľnej diskusii Na telo zareagovala na Machalove výroky o plochej Zemi.

Prezidentka Zuzana Čaputová v nedeľnej relácii Na telo zareagovala na výroky Lukáša Machalu z SNS o tom, že Zem je plochá. Machala sa pýtal, či máme podložené, že Zem je plochá, a či bol redaktor vo vesmíre. 

Moderátora Michala Kovačiča zaujímalo, čo na výroky hovorí prezidentka. Tá skonštatovala, že video obletelo internet a ona sa nechce zapojiť do tejto diskusie a Machalovi niečo odkazovať. 

„Podľa tejto logiky by sa dalo povedať, že či má niektorý človek v hlave mozog, pretože som ho nevidela,“ dodala prezidentka v diskusnej relácii. 

Moderátor sa v rozhovore pýtal Machalu, či by podľa neho mali dostať priestor v novej televízii STVR aj ľudia, ktorí majú „iný názor“ a tvrdia, že Zem je plochá. Machala odpovedal kladne a uviedol, že ani jeden z nich nevie vyvrátiť, že Zem nie je plochá. Slovenský astronaut Ivan Bella pre Refresher potvrdil, že Zem je guľatá.

Domov
Zdieľať
Diskusia