Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
8. mája 2024, 16:38
Čas čítania 0:56

Huliak v relácii kričí, aby sa diskutujúci vyzliekli. Konšpiroval o 72 pohlaviach aj o tom, že Zem môže byť plochá

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Poslanec za SNS Huliak v diskusii hovoril, že síce sa „dá“ polemizovať o guľatosti či plochosti Zeme, no nedá sa diskutovať o počte pohlaví.

Rudolf Huliak hovoril v relácii TA3 Kráľ na ťahu, že by sa dalo polemizovať o tom, či je Zem guľatá alebo plochá. Kričal na prítomných diskutujúcich, nech sa vyzlečú, aby ľuďom ukázali, že existujú len dve pohlavia.

Poslanec Huliak v diskusii hovoril, že síce sa „dá“ polemizovať o guľatosti či plochosti Zeme, no nedá sa diskutovať o počte pohlaví. Nikto však tému pohlaví v diskusii neotváral. Poslanec Huliak zvolil naratív o 72 pohlaviach, ktorý často využíva dezinformačná scéna, odvolávajúc sa pritom na neexistujúcu agendu „liberálnych“ strán. Tie chcú podľa nej „zaviesť“ viacero pohlaví či unisex záchody.

Vo všetkých prípadoch ide o hoaxy. Dezinformátori, ktorí sa nachádzajú aj vo vrcholovej politike, podobne zavádzajú ľudí a opísané „snahy liberálov“ pripisujú najmä strane Progresívne Slovensko. Tá, rovnako ako ani ostatné liberálne strany, nemá vo svojom volebnom programe nič o počte pohlaví či unisex záchodoch. 

Počet pohlaví a guľatosť či plochosť Zeme 

Pohlavie je biologická danosť, zatiaľ čo rod je sociálny konštrukt. Pohlavia sú dve, nie je ich 72 a žiadna slovenská politická strana netvrdí opak, ani Juraj Šeliga, na ktorého Huliak slovne útočil.

8. mája 2024, 9:30 Čas čítania 5:30 TEST bežných mliečnych čokolád zo supermarketov: ktorá chutila ako Kofila z Wishu a ktorá sa najviac oplatí? TEST bežných mliečnych čokolád zo supermarketov: ktorá chutila ako Kofila z Wishu a ktorá sa najviac oplatí?
7. mája 2024, 12:30 Čas čítania 3:50 „V Česku sa cítim sám sebou, domov sa vrátiť nechcem.“ Mladí ľudia zo Slovenska vysvetľujú, prečo sa rozhodli odísť z krajiny „V Česku sa cítim sám sebou, domov sa vrátiť nechcem.“ Mladí ľudia zo Slovenska vysvetľujú, prečo sa rozhodli odísť z krajiny
7. mája 2024, 9:30 Čas čítania 5:41 Najstráženejšie väzenie na svete ADX Florence: Pobyt v ňom je horší než smrť, sedí tu aj drogový kráľ El Chapo Najstráženejšie väzenie na svete ADX Florence: Pobyt v ňom je horší než smrť, sedí tu aj drogový kráľ El Chapo

Nedávne vyjadrenie ďalšieho člena SNS Lukáša Machalu o plochosti Zeme vyvrátil samotný slovenský astronaut. Ivan Bella mu odkázal, že Zem je guľatá. Machala, rovnako ako teraz Huliak, konšpiroval o tom, že Zem môže byť plochá. „Je podložené, že Zem je guľatá? Ja sa vážne pýtam. Boli ste vo vesmíre?“ pýtal sa Machala moderátora.

Späť
Zdieľať
Diskusia