Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
15. mája 2024 o 8:26
Čas čítania 0:31

Z celého slovenského trhu sťahujú obľúbený šalát. Kontrolóri v ňom našli cudzí predmet

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zákazníci, ktorí si uvedený produkt zakúpili, by ho nemali konzumovať a mali by ho vrátiť v ktorejkoľvek predajni Billa.

Obchodný reťazec Billa sťahuje z trhu šalát BILLA Easy – Caesar šalát v 210-gramovom balení. Sieť obchodov Billa na svojom webe uviedla, že v balenom Caesar šaláte našli cudzí predmet, ktorý môže ohroziť zdravie spotrebiteľov.

„Nemožno totiž vylúčiť potenciálne zdravotné riziko, keďže v obale bol nájdený cudzí predmet,“ vysvetľuje Billa. Obchodný reťazec sťahuje z predaja produkty s dátumom spotreby 17. 5. 2024 a so šaržou L:0319241. Takisto sťahuje šaláty s dátumom spotreby 13. 5. 2024 a so šaržou L:0618241.

Zákazníci, ktorí si uvedený produkt zakúpili, by ho nemali konzumovať a mali by ho vrátiť v ktorejkoľvek predajni Billa. Peniaze im vrátia aj bez dokladu o kúpe.

Billa sa ospravedlňuje za spôsobené nepríjemnosti. „Robíme všetky potrebné kroky, aby sme zistili dôvod pochybenia u dodávateľa a aby sme sa v budúcnosti vyhli podobným nepríjemnostiam,“ dodáva spoločnosť.

cezar šalát
Zdroj: billa.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia