Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
TASR
17. mája 2024 o 12:18
Čas čítania 0:29

AKTUÁLNE: Robert Fico zostáva na jednotke intenzívnej starostlivosti v Banskej Bystrici

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

O jeho stave informoval úrad vlády.

Predseda vlády Robert Fico naďalej zostáva na jednotke intenzívnej starostlivosti (JIS) v Rooseveltovej nemocnici v Banskej Bystrici. Ďalšie informácie o jeho stave poskytne Úrad vlády (ÚV) SR verejnosti, keď to situácia umožní.


ÚV v tejto súvislosti opätovne žiada médiá, politikov aj verejnosť, aby pri uvádzaní stanovísk vychádzali z oficiálne komunikovaných informácií a overovali si fakty. „Aj po štvrtkovej (16. 5.) tlačovej konferencii členov vlády a bezpečnostných zložiek sa v mediálnom priestore objavili nesprávne a zavádzajúce informácie,“ upozornil s tým, že zavádzajúce či klamlivé stanoviská alebo špekulácie nepomáhajú k upokojeniu situácie a zbytočne prispievajú k napätiu a rozdeľovaniu spoločnosti.


Úrad zároveň žiada médiá, aby obmedzili diskusie na stránkach a sociálnych sieťach a upustili od relácií s konfrontačným či konfliktným obsahom týkajúcich sa atentátu na predsedu vlády.

Robert Fico.
Robert Fico. Zdroj: Youtube/Smer – sociálna demokracia
Domov
Zdieľať
Diskusia