Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
18. mája 2024 o 11:45
Čas čítania 0:24

FOTO: Šofér išiel na starom Seate rýchlosťou takmer 170 km/h, na pokutu nemal. Vysmiala ho polícia aj Slováci v diskusii

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia mužovi zabavila vodičský preukaz.

Vodič sa na staršom Seate ponáhľal a na ceste v smere od Nižného Žipova do obce Stanča išiel rýchlosťou až 168 km/h. Polícia ho potrestala na mieste, pokutu však nemal z čoho zaplatiť, informuje na Facebooku polícia.

„Rýchlosť síce mal, ale 800 eur na pokutu už nie, preto jeho vodičský preukaz šiel iným smerom ako on,“ napísali policajti v statuse na sociálnej sieti.

Vodič pobavil internet

Mnohí komentujúci sa pobavili na vodičov účet. „Sa čudujem, že nevyskakovali súčiastky,“ napísal Samuel. Ďalší komentujúci napísal, že auto mohol šoférovať jedine batman. „Pri takej rýchlosti sa to auto muselo meniť z tuhého na plynné skupenstvo,“ zavtipkoval Peter.

Domov
Zdieľať
Diskusia