Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
20. mája 2024 o 21:01
Čas čítania 0:25

VIDEO: Chlapec v Bratislave zrážal dopravné značky pod kolesá autobusu. Očitá svedkyňa opísala, čo sa dialo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Bratislavská mestská polícia o incidente vedela len cez sociálnu sieť.

Neznámy chlapec začal pravdepodobne v bratislavskej Petržalke zrážať dopravné značky rovno pod kolesá auta či autobusu. Incident zachytil na kameru aj cestujúci, ktorý video zverejnil v skupine BRATISLAVA - PETRŽALKA, upozorňuje portál Bratislavak

Množstvo ľudí správanie chlapca pobúrilo. Očitá svedkyňa situácie objasnila, že chlapcova mama bola na chvíľu otočená, a tak nemohla na správanie syna zareagovať. Keď však zbadala, čo urobil, údajne ho okamžite „spacifikovala“ a značky postavila.

Bratislavská mestská polícia sa o incidente dozvedela cez sociálnu sieť. Policajti uvádzajú, že v podobných situáciách by nepochybne mali zasiahnuť prioritne rodičia, ktorí sú za dieťa zodpovední. Mali by ho usmerniť a vysvetliť mu, aké môže mať jeho konanie následky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia